روش هاي محاسبه و استنباط آماري از مباني ضروري تحقيق علمي هستند . اما اين حقيقت نه تنها براي مردم عادي بلكه غالباً براي دانشجوي مبتدي چنان كه بايد ، روشن نيست . تصور عامه اين است كه آمار نوعي تفنن در محاسبه و به كار بردن فرمول هاست و ماند فرمول هاي رياضي محض كه همگان بدان رغبت ندارند ممكن است محاسبات آماري هم داراي فايدة آشكار و عملي نباشد . علت اصلي اين ابهام و ناآشنايي آن است كه عامة مردم ( و مبتدي در تحصيل علم ) ممكن است به نحوي از نتايج و قواعد علمي با خبر شوند و از صورت كلي و مختصر و تقريبي آنها آگاهي يابند ، اما به دقايق و جزئيات ، از جمله به منطق تحقيق و چگونگي تشكيل حقيقت علمي ، پي نمي برند و ناچار متوجه نمي شوند كه ضرورت آمار در علم به عنوان وسيله تحقيق از كجاست . سپس ساده ترين راه نشاني دادن ضرورت و فايده آن اين است كه مراحل عمده و تحقيق را به اجمال تشريح كنيم .
تلويزيون و ديگر رسانه هاي جمعي نقش بسياري در بهبود و اطلاعات و تغيير فرهنگ و آداب و رسوم يك جامعه دارد . كه افراد مختلف به تناسب علاقه و وقت برنامه هاي خود را برنامه هاي متنوع ان بهره مي گيرند . ولي مدت زمان تماشاي تلويزيون در افراد مختلف بستگي به ميزان بيكاري و علاقه و ديگر عوامل تفاوت دارد .
اين پروژه به ميزان تماشاي تلويزيون در يك روز اختصاص دارد كه به همين منظور پرسشنامه اي تهيه شده و حدود چهل نفر از افراد مختلف ( از 10 سال تا 60 سال ) مورد سنجش قرار گرفته اند كه در پايان اين پروژه ضميمه شده اند و با محاسبات انجام شده سعي شده كه اين پروژه به بهترين شكل پايان پذيرد .