براي اين کار روش هاي متعددي وجود دارد، اما يکي از موثرترين راه ها، حضور در رتبه هاي بالاي موتورهاي جستجوگر است. موتور جستجوگر، سايتي است که کاربران وب را در يافتن اطلاعات و سايت هاي مورد علاقه شان کمک مي کند. امروزه محبوبيت آنها تا به آن جاست که بسياري از کاربران، سفر در دنياي وب را از يکي از موتورهاي جستجوگر آغاز مي کنند.
• 93 درصد خريداران،از آنها براي يافتن سايتهاي مورد علاقهشان استفاده ميكنند.
منبع:( Forrester Research)
• 57 درصد از كاربران اينترنت، هر روز جستجو ميكنند و 46 درصد اين جستجوها براي كالا يا خدمات است. (منبع: SRI )
• 85 درصد ترافيك هدفمند در اينترنت را موتورهاي جستجوگر باعث ميشوند.
منبع: (th www user survey-Georgia Institute of Technology):
همانگونه كه آمارها نشان ميدهند، موتورهاي جستجوگر ابزار مناسبي هستند كه خريداران به كمك آنها، كالا يا خدمات مورد نيازشان را مييابند. اگرچه موتورهاي جستجوگر، سايت هاي بسياري را به عنوان نتايج جستجو، در اختيار کاربران قرار مي دهند، اما نکته قابل توجه اين است که تنها ردههاي بالاي نتايج جستجو است که مورد توجه كاربران قرار مي گيرد. در واقع بسياري از کاربران، تنها سايت هاي قرار گرفته در 10 رتبه ابتداي نتايج جستجو را مورد بازديد قرار مي دهند و از بقيه سايت ها صرفنظر مي کنند! اين رفتار كاربران پيام بسيار واضحي دارد:سايتهايي كه در رتبههاي بالا قرار نميگيرند، بينندگان چنداني، نخواهند داشت.با دقت در اين رفتار كاربران، اهميت كسب رتبههاي بالا در موتورهاي جستجوگر روشن تر ميشود. يک سايت ممکن است 1 باشد يا 2001، اما اگر بيننده مي خواهد بايد خود را به رتبه هاي زير 30 (ترجيحا 1 تا 10) برساند. نكته مهم ديگر اين است كه بينندگاني كه موتورهاي جستجوگر روانه سايتها ميكنند، علاقهمندان به سايت مورد نظر ميباشند و اين در حالي است كه هزينه چنداني صرف آوردن اين بينندگان به سايت، نشده است. امروزه، موتور جستجوگر، ابزار نخست در تجارت الکترونيک است به طوري که تجارت الکترونيک خود را با مسئله رتبه بندي در موتورهاي جستجوگر هماهنگ مي کند: رتبه هاي بالاتر، مستقيما به فروش بيشتر، تعبير مي شوند.
در حال حاضر كشور ما گرفتار شش معضل است كه اگر براي آنها فكر عاجل نشود اين كشور خداي ناكرده رو به انقراض خواهد رفت.
اين شش معضل عبارتند از :
1) اعتياد (موضوع مورد بحث ها) و قاچاق مواد مخدر
2) جمعيت
3) آلودگي شهرهاي بزرگ (بخصوص تهران) و محيط زيست
4) آموزش و جوانان
5) آشفتگي فرهنگ و اخلاق
6) رنجوري توليد
اين مشكلات، همه با هم ارتباط دارند، هر يك ديگري را بر مي انگيزد، و بدون دست زدن به يك اقدام جامع و همه جانبه، گره هيچ يك به تنهايي گشوده نخواهد شد.
اعتياد و قاچاق مواد مخدر، موضوع مورد بحث ما
سيستان و بلوچستان، زادگاه رستم دستان و يعقوب ليث، و انبار غله شرق، اكنون تبديل به سرزمين پر آوازه قاچاق مواد مخدر شده است.
هامون متبرك، به باتلاقي نيمه خشكيده بدل گرديده، و از هيرمند خروشان كه زماني اسب اسفنديار از آن سويش بر رخش رستم شيهه مي كشيد، اكنون پس آبي بيش نمانده است. پس از بسته شدن سد بر هيرمند در افغانستان، در سال 1352 قراردادي ميان ايران و افغانستان منعقد شد، كه به موجب آن بخش اندكي از آب، به سوي ايران سرازير مي گشت. اين قرارداد اگر به ظاهر مفهومي غيرعادي نداشت، منشاء آثاري بيش از قابليت خود گرديد، و حوادثي پي در پي پديد آورد.
اين است فصلي از ماجراي هيرمند و وضع امروزي آن، كه آن همه تاريخ و افسانه و بركت و مردانگي آفريده بود. استان سيستان و بلوچستان سالهاست كه جزو فقيرترين استانهاي ايران محسوب مي شود. مساحت كويري گسترده، جمعيت هواي داغ با بادهاي تند و باران اندك، انزواي جغرافيايي، فقر صنايع، يا منابع توليدي ديگر و همسايگي با دو كشور فقير (پاكستان و افغانستان) همه و همه سبب شده است تا ساكنان اين منطقه محروم براي گذران زندگي و تأمين معيشت به راه هاي ديگر كشيده شوند.