.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

بخشی از مقاله مورد نظر :

 

 

ابن سينا (شيخ الرئيس ابو علي سينا) ياپور سينا (۹۸۰ - ۱۰۳۷) دانشمند, فيلسوف و پزشک ايراني بود. وي ۴۵۰ کتاب در زمينه‌هاي گوناگون نوشته‌است که تعداد زيادي از آن‌ها در مورد پزشکي و فلسفه‌است. جرج سارتون او را مشهورترين دانشمند سرزمين‌هاي اسلامي مي‌داند که يکي از معروف‌ترين‌ها در همهٔ زمان‌ها و مکان‌ها و نژادها است. کتاب معروف او کتاب قانون است.

زندگي

ابن سينا بلخي يا پورسينا حسين پسر عبدالله زاده در سال ۳۷۰ هجري قمري و در گذشته در سال ۴۲۸ هجري قمري، دانشمند و پزشک و فيلسوف بود. نام او را به تفاريق ابن سينا، ابوعلي سينا، و پور سينا گفته‌اند. در برخي منابع نام کامل او با ذکر القاب چنين آمده: حجة‌الحق شرف‌الملک شيخ الرئيس ابو علي حسين بن عبدالله بن حسن ابن علي بن سينا البخاري. وي صاحب تأليفات بسياري است و مهم‌ترين کتاب‌هاي او عبارت‌اند از شفا در فلسفه و منطق و قانون در پزشکي.

«بوعلي سينا را بايد جانشين بزرگ فارابي و شايد بزرگ‌ترين نماينده حکمت در تمدن اسلامي بر شمرد. اهميت وي در تاريخ فلسفه اسلامي بسيار است زيرا تا عهد او هيچ‌يک از حکماي مسلمين نتوانسته بودند تمامي اجزاي فلسفه را که در آن روزگار حکم دانشنامه‌اي از همه علوم معقول داشت در کتب متعدد و با سبکي روشن مورد بحث و تحقيق قرار دهند و او نخستين و بزرگ‌ترين کسي است که از عهده اين کار برآمد.»(اموزش و دانش در ايران، ص۱۲۵)

 

 

 

فرمت : Word

حجم : 230 کیلوبایت

منبع : تحقیق دانلود

پسورد : tahgigdl.loxblog.com

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید

 



:: موضوعات مرتبط: تحقیق مقاله پروژه پایان نامه , پزشکی , تاریخ , ,
:: برچسب‌ها: ابن سینا , سینا , پزشکی بنام ابن سینا , ابوعلی سینا , پدرپزشک ایران , ,
:: بازدید از این مطلب : 7450
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : وحید معصومیان
ت : سه شنبه 14 آبان 1392
.

بخشی از مقاله مورد نظر :

 

 

از مصرف شير گاو خوداري مي كنند. در صورتي كه اين كودكان ميزان كلسيم بدن خود را با مصرف غذاهاي پر كلسيم و با مكمل هاي مواد معدني جبران نكنند سلامت استخوانهاي خود را به خطر مي اندازند.

ضرورت تحقيق :

·   اطلاعات مربوط به توده استخوان كودكاني كه در جوامع غرب زندگي مي كنند و از نوشيدن شير گاو خوداري ميكنند اندك است وتنها سه تحقيق در اين زمينه انجام شده است.

·   اين تحقيقات اندك تنها نواحي محدودي از استخوان بندي را بررسي كردند. و بيشتر بر كودكاني متمركز بودند كه بواسطه مصرف شير گاو دچار علائم شديد شده بودند.

·   هيچ تحقيقي تا كنون وضعيت كلسيم مصرفي يا سلامت استخوان كودكان نيوزيلندي كع از مصرف شير گاو پرهيز مي كردند را بررسي نكرده است.

آزمودني ها : از طريق آگهي در روزنامه محلي ، مدارس ، مغازه ها، كتابخانه ها، و..... 50 كودك ( 30 دختر 20 پسر ) كه از مصرف شير گاو خوداري مي كردند انتخاب شدند.

روش شفاعي تحقيق

از طريق پرسشنامه اطلاعاتي مانند: علئم مربوط به مصرف شير، مدت زمان پرهيز از نوشيدن شير، استفاده از مكملهاي مواد معدني، مصرف غذاهاي پر كلسيم، سلبقه پزشكي، استفاده از داروها بدست آمد وهمچنين ميزان مصرف كلسيم روزانه از طريق پرسشنامه تواتر مصرف غذا در روز اندازه گيري شد.

 

 

 

فرمت : Word

حجم : 100 کیلوبایت

منبع : تحقیق دانلود

پسورد : tahgigdl.loxblog.com

 

 

 

برای دانلود کلیک کنید



:: موضوعات مرتبط: تحقیق مقاله پروژه پایان نامه , پزشکی , ,
:: برچسب‌ها: شیرگاو , اهمیت شیرگا , گاو , شیر , خوردن شیر , ,
:: بازدید از این مطلب : 2088
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : وحید معصومیان
ت : سه شنبه 14 آبان 1392
.
موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی