چگونه به فرزند خود كمك كنيم كه بر ترس هايش غلبه كند؟
همه كودكان تا حدودي ترس را تجربه مي كنند برخي از اين ترس ها طبيعي و برخي ديگر غير طبيعي هستند. در اين موارد، والدين در اطمينان خاطر دادن به كودك خود نقش اصلي را ايفا مي نمايند. چنانچه والدين اين وظيفه خود را به خوبي ايفا نمايند، در زندگي حال و آينده كودك احساس ايمني حكمفرما خواهد شد.
تعداد زيادي از ترس هاي كودك طبيعي و بهنجار هستند. حتي برخي از آنها براي پيشگيري از آسيب رسيدن به آنها لازمند. بسياري از اين ترس را والدين خود به فرزندشان آموزش مي دهند. مثلاً به كودكان خود مي آموزيم كه از دويدن در خيابان شلوغ، همراهي با غريبه ها، خوردن داروهاي ديگران، بازي با كبريت و ... بترسند.
فرار سرمايه ها، بحراني ملي است ـ بايد چاره انديشي کرد
سرمايه سالم و مولد در يک کشور اساس و مبناي حرکت چرخ توليد در بخشهاي مختلف از جمله در کشاورزي و صنعت و خدمات است و ايجاد اشتغال و کاهش بيکاري و فقر که تبعات خاص خود را دارند از اثرات حرکت چرخ توليد به شمار مي رود.
بدون شک فرار سرمايه و بي اعتنايي به سرمايه گذاري مولد موجب کندي يا توقف چرخ توليدي وبه تبع آن عدم ايجاد شغل و افزايش ميزان بيکاري و رشد فقر و ناهنجاريهاي اقتصادي و اجتماعي وفرهنگي مي شود.
کارشناسان علم اقتصاد اعتقاد دارند، براي به حرکت درآمدن چرخ توليد در بخش صنعت و تجارت و کشاورزي و ... بايد سرمايه کافي در دست بخش خصوصي باشد زيرا دولت هرگز يک تاجر يا يک کشاورز و يا يک صنعت گر خوب نبوده و در دنياي پيشرفته امروز اين امر به اثبات رسيده است.