آغاز عصرعلم مكانيك و اختراعات حاصل از آن و انقلاب صنعتي باعث افزايش سرعت و دقت در انجامكارهايي بود كه قبل از آن به وسيله اندام حركتي انسان يا حيوانات انجام ميشد. وسايل نقليه بهجاي پاي انسان، سرعت وي را در پويش مسافت بهبود داد و ابزارها، بازوو دست وي را توان بيشتري بخشيد . (1)با اين وصف، هنوز بهوجود انسان (موجود ذيشعور) براي «كنترل» وسايل و ابزار نياز است. اختراع اولين كامپيوترها نويدبخش عصري است كه «حضور» انسانبراي كنترل -و تفهيم دستورات به- آنچه تاكنون ساخته غير لازم مي شود. سرعت زيادپردازش، دقت، تراكم دادهها و قابليت برنامهريزي، همراه با تلفيق و توسعه هوشمصنوعي، و اتصال آن با خطوط ارتباطي سريع، به تدريج جايگزين فرامين انسان مي شود. فن آوري جديد اطلاعات اكنون با مغز و اعمال پيچيده آن قياس مي شود، تا اندام حركتيانسان. انقلاب فراصنعتي، تحولي است كه طريق تجارت، كار، تحقيق، و آموزشبچههايمان را عوض خواهد كرد. منشأ پيدايش جامعه اطلاعاتي پيشرفتهايي است كه فنآوري در سالهاي اخير داشته. پيشرفت در زمينه رقمي كردن (digitaization)، فشردگيداده (compression) و شبكه هاي پيشرفته ارتباطي.
1- اینکوترمز (INCOTERMS) یا شرایط تجارت بین الملل :
در دهه 1930 میلادی اتاق بازرگانی بین المللی (ICC) مطالعاتی را در زمینه تفسیر اصطلاحات تجاری به عمل آورد و مقرراتی را برای تفسیر یکنواخت اصطلاحات بازرگانی بین المللی در سال 1936 برقرار نمود که به اینکوترمز معروف گشت.
اینکوترمز که در برگیرنده اصطلاحات بازرگانی بین المللی است در واقع تعیین کننده ضوابط بین خریدار و فروشنده در معاملات تجاری است که آخرین آن اینکوترمز 2000 می باشد که منتشر گردیده است.