زنان در زندگي روزمره بيشتر از استرس ها صحبت مي كنند و به طور كلي دو برابر بيشتر از مردان براي نگراني، اضطراب و افسردگي به روانشناس مراجعه مي كنند. اما چرا واقعاً زنان از استرس رنج مي برند؟ متخصصان معتقدند كه زندگي مدرن مهم ترين عامل استرس است و زنان نيز با وجود خلق و خوي آرامي كه دارند بهتر از مردان از عهده استرس ها بر مي آيند.امروزه بيشتر زنان كار مي كنند. در حقيقت در دهه هاي اخير كار اجباري در بين زنان و دختران جوان افزايش چشمگيري داشته است و از سال ۱۹۸۰ با افزايش كار زنان، كار مردان كم تر شده است. ۵/۱۵ ميليون زن در مقابل ۵/۱۲ ميليون مرد. از اينرو ظاهراً استرس از زمان مدرنيزه شدن به وجود آمده است. البته بايد توجه داشت كه در بين زنان كارگر تعداد زيادي از آنها مسئول نگهداري بچه ها، كار خانه و نگهداري از خويشاوندان خود هستند. در حدود ۵/۴ ميليون تن از زناني كه كار مي كنند كودكان زير ۱۸ سال دارند و اين نشان مي دهد كه فشار بر روي زنان از چند جهت است.
يك حمله ي وحشت زدگي (painc attack) عبارت از دوره اي متمايز و با شروع ناگهاني ترس شديد، بيمناكي، يا وحشت است كه اغلب با احساس قريب الوقوع سرنوشت شوم همراه است. در جريان اين حمله ها، نشانه هايي مانند تنگي نفس، تپش قلب، احساس درد و ناراحتي در قفسه ي سينه، احساس خفگي، و ترس از «ديوانه شدن» وجود دارد.
4 يا بيش از 40 مورد از نشانه هاي گفته شده در دوره ي ترس يا ناراحتي شديد بطور ناگهاني ظاهر مي شود و در مدت (10 دقيقه يا كمتر) به اوج خود مي رسد. افرادي كه به خاطر حمله هاي وحشت زدگي غير منتظره در صدد دريافت درمان بر مي آيند معمولاً ترس را شديد توصيف مي كنند و گزارش مي دهند كه گمان كرده اند در شرف مرگ، از دست دادن كنترل، حمله ي قلبي، سكته كردن يا «ديوانه شدن» هستند.