.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

بخشی از مقاله مورد نظر :

يكپارچه نمودن كليه اطلاعات بدست آمده از منابع متفاوت اطلاعاتي در يك فرودگاه و كلان‌نگري نسبت به اين اطلاعات و همچنين پردازش مؤثر و صحيح اين اطلاعات، از نيازهاي اساسي فعاليتهاي عملياتي فرودگاهها مي‌باشد ازاينرو با پياده سازي سيستم مديريت يكپارچه فرودگاه مي توان تمامي اطلاعات مربوط به پرواز را پردازش نمود و با اكثر سيستم‌هاي ديگر ارتباط داشت و اطلاعات به موقع و بروز را در اختيار آنان قرار مي‌دهد در حقيقت مفهوم مديريت يكپارچه فرودگاه بر مبناي ارتباط همزمان سيستم‌هاي مختلف فرودگاهي پايه‌ريزي شده است.در اين مقاله ابتداً به معرفي سيستم يکپارچه مديريت فرودگاه پرداخته و سپس به تشريح سيستم هايي که با بکار گرفته شدن در چنين سيستمي به نحوي به ارائه خدمات، كنترل و اطلاع‌رساني به مسافران و بازديدكنندگان از فرودگاه پرداخته و يا فعاليتهاي امنيتي، مديريتي و ارتباطي فرودگاه را انجام مي‌دهند مي پردازيم.
واژه‌هاي كليدي : مديريت سيستم يکپارچه –فرودگاه- مديريت اطلاعات

 

فرمت : Doc

حجم : 72 کیلوبایت

منبع : تحقیق دانلود

 



:: موضوعات مرتبط: تحقیق مقاله پروژه پایان نامه , مدیریت , ,
:: برچسب‌ها: مدیریت و شیوه های نوین آن , مدیریت , شیوه مدیریت , ,
:: بازدید از این مطلب : 1658
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : وحید معصومیان
ت : دو شنبه 21 بهمن 1392

بخشی از مقاله مورد نظر :

اين مقاله به دنبال آن است كه نشان دهد مديريت تحقيق و توسعه (R&D) مديريت فناوري(MANAGEMENT OF TECHNOLOGY) و مديريت تكنولوژيكي (TECHNOLOGICAL (MANAGEMENT) با يكديگر تفاوتهايي دارند. به همين منظور ابتدا جريان اصلي به وجودآمدن مديريت فناوري مورد بررسي قرار مي گيرد و سپس از لحاظ فلسفه وجودي ذينفعان و حوزه عملكرد تفاوتهاي بين مديريت تحقيق و توسعه مديريت فناوري و مديريت تكنولوژيكي تشريح مي شود.

مديريت فناوري در اواسط دهه 1980 توسعه يافت. بعد از طرح پيشنهادي شوراي تحقيق ملي آمريكا (
NRC) مديريت فناوري را مي توان به صورت فصل مشترك علوم مديريتي و فني (كه قبلاً فاقد ارتباط با يكديگر بودند) مشاهده كرد. در اين دوره اعتقاد بر اين بود كه شيوه هاي مديريت فعلي وارد مقوله مديريت دارائيهاي فناوري شود. شوراي ويژه مديريت فناوري. مديريت فناوري را به صورت «علمي كه علوم مهندسي پايه و رشته هاي مديريتي را براي برنامه ريزي توسعه و به كارگيري توانائيهاي تكنولوژيكي جهت شكل دهي و به نتيجه رساندن اهداف يك سازمان به يكديگر متصل مي كند» تعريف كرد.

فرمت : Doc

حجم : 64 کیلوبایت

منبع : تحقیق دانلود



:: موضوعات مرتبط: تحقیق مقاله پروژه پایان نامه , مدیریت , ,
:: برچسب‌ها: مدیریت , تفاوتهای مدیریت , ,
:: بازدید از این مطلب : 1327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : وحید معصومیان
ت : یک شنبه 20 بهمن 1392
موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی