اين مقاله به دنبال آن است كه نشان دهد مديريت تحقيق و توسعه (R&D) مديريت فناوري(MANAGEMENT OF TECHNOLOGY) و مديريت تكنولوژيكي (TECHNOLOGICAL (MANAGEMENT) با يكديگر تفاوتهايي دارند. به همين منظور ابتدا جريان اصلي به وجودآمدن مديريت فناوري مورد بررسي قرار مي گيرد و سپس از لحاظ فلسفه وجودي ذينفعان و حوزه عملكرد تفاوتهاي بين مديريت تحقيق و توسعه مديريت فناوري و مديريت تكنولوژيكي تشريح مي شود.
مديريت فناوري در اواسط دهه 1980 توسعه يافت. بعد از طرح پيشنهادي شوراي تحقيق ملي آمريكا (NRC) مديريت فناوري را مي توان به صورت فصل مشترك علوم مديريتي و فني (كه قبلاً فاقد ارتباط با يكديگر بودند) مشاهده كرد. در اين دوره اعتقاد بر اين بود كه شيوه هاي مديريت فعلي وارد مقوله مديريت دارائيهاي فناوري شود. شوراي ويژه مديريت فناوري. مديريت فناوري را به صورت «علمي كه علوم مهندسي پايه و رشته هاي مديريتي را براي برنامه ريزي توسعه و به كارگيري توانائيهاي تكنولوژيكي جهت شكل دهي و به نتيجه رساندن اهداف يك سازمان به يكديگر متصل مي كند» تعريف كرد.
فصل دوم شامل تحلیل و امکان سنجی و طراحی سیستم می باشد که در آن توضیحاتی در مورد نحوه ی عملکرد سیستم ونمودارهای جریان داده و نمودار های منطقی و DFD-0و DFD-1 میباشد.
فصل سوم: ابزارها و نرم افزارهای مورد استفاده در طراحی
در فصل سوم این پروژهمروری گذرا برمعرفینرم افزار هایی که در طراحی صفحات وب از آنها استفاده کرده امخواهم داشت.
فصل چهارم: مستندات پیاده سازی
در فصل سوم نگاهی بر نحوه پیاده سازی سیستم و نحوه کار با آن می اندازم،به گونه ای که برای هر صفحه توضیحات خاص آن صفحه را قرار داده ام و همچنیندر پایان فصل به معرفی بعضی از عناصر بانک اطلاعاتی پرداخته ام.